Húsvét másképp

Mint minden, a húsvét is változik. A hagyományos verzió ugye az, amikor kiöltözve meglátogatjuk a rokonokat, akiket kiöltözetlenül egyébként is meg szoktunk, ők meg ezt azzal honorálják, hogy eggyel díszesebb terítőn, eggyel fényesebb evőeszközzel ehetünk náluk, mint általában. Egyik állomástól a másikig haladva a kocsiban egymásra sózzuk a gyorsan olvadó tejbevonós csokikat, miközben azt tippelgetjük, hogy a zebrán ittasan átmászó zöld öltönyös fickó és az őt támasztó lila zakós közül melyik esik el hamarabb.

Van olyan tovább már nem hervadozó virágszál, aki csoki csibét ad, van, aki csoki nyulat, és van, aki viaszba majd festékbe mártogatott igazi, főtt tojást. Ez a legrosszabb, mert csak nem kérdezem meg, hogy mikori a tojás, meg hogy lágyra, vagy keményre van-e főzve, szóval evésre aránylag alkalmatlan. Kidobni sem fogom, mert látom a tojásba fektetett munkaórákat, viszont a lakásba se viszem szívesen, hisz nem azért éltem kenyéren és vízen egy évig, hogy a nehezen beszerzett hi-tech média centerem futurisztikus képét egy csíkos tojással törjem meg.

Az imént felfestett húsvéti kép, mára némileg módosult. A szokásos honoráriumokon túl most már igazán extrém megoldásokkal is találkozhatunk az áruházakban, lejárt a piros tojás ideje. A Hiperárak Tesztcsapattal arra a kérdésre kerestük ezúttal a választ, hogy egy magára valamit is adó háziasszony mivel egyenlítheti ki a locsolkodással keletkezett adósságát. Íme, pár hiperek által nyújtott megoldás.

Nestlé Robbanó cukros tojás: ha már robban a mikulás, robban a nyúl, miért ne tenné a tojás is? A Nestlé ropogós csokijával a gyerekeknek érthetővé válik, miért fogyasztanak a felnőttek olyan dolgokat, amiktől fáj a fejük.
99 Ft


Boci Tojás Drazséval: a „boci tojás” szóösszetétel jogosan vált ki bamba arckifejezést. Ha belekóstolunk a tehén szaporodásához egyesek szerint nélkülözhetetlen tojásba, némi elégedettség is kiül az arcunkra. A jó minőségű csokoládéba natúr és csokis mazsola és cukros drazsé került.
339 Ft


Smarties Nyuszi: kék nyúl tarka bogyókat rejt, ha felboncoljuk. Teljesen reális ez is.
449 Ft




Vegyes tojások: ez a márkanév. Eredeti funkciójuk betöltéséhez alkalmatlan formával rendelkező labdákat rejt a csomag. A csokoládé szó se a termék elnevezésében se az összetevők között nem szerepel, tehát ne is várjunk túl sokat az édességtől.
499 Ft





Fondan húsvéti tojások: én személy szerint nem tudnám hova tenni, ha valaki a reggel fél órán át magolt versemet és az anyámtól elcsórt pacsulit tükörtojással értékelné. A lehetőség azonban adott, ez a csoki talpú, fondan töltelékű különlegesség alkalmas lehet locsolók megalázásához.
369 Ft



És ami kiverte a biztosítékot: Hello Kitty és Disney Hercegnő csoki tojások.
Lehet, hogy csak én dugtam homokba a fejem, de úgy tudtam, hogy locsolkodni fiúk járnak. Mégpedig abban a korban, amikor még biztos, hogy fiúnak is vallják magukat, tehát nem tartom valószínűnek, hogy le lehetne őket nyűgözni hasonló kabala termékekkel.
299/349 Ft

Mint mai napig locsolkodó (legalább a saját női ismerőseimnek) javaslom, hogy maradjunk inkább a szokásos mini piros tojásnál, és a hegyekben álló sonka és francia saláta hegyeknél!

 

- Vlagyik - 


 


Szólj hozzá!

Címkék: teszt húsvét árak elemzés ár tesztek árösszehasonlítás hiperárak árkörkép tesztcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperarak.blog.hu/api/trackback/id/tr362842664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
   

Hiperárak blog

A Hiperarak.hu hivatalos blog oldala - az Auchan Magyarország Kft. szerkesztésében. A blogon egyrészt a különböző oldalakon megjelenő - árösszehasonlítással foglalkozó - cikkek kivonatai és kommentárjai, másrészt a Hiperarak.hu adatok időszakos elemzései jelennek meg.

Friss topikok

Linkblog

Címkék

ajándék (2) ár (31) árak (32) árcsökkenés (1) árkörkép (39) árnövekedés (1) árösszehasonlítás (46) árpolitika (1) ásványvíz (2) ásványvíz teszt (2) bébiétel (1) bébiétel teszt (1) biotej (4) biotej teszt (4) bor (1) ceruza (1) ceruzaelem (2) ceruzaelem teszt (2) ceruza teszt (1) citromos sör (1) cola (1) csoki (3) csoki mikulás (1) csoki mikulás teszt (1) csoki teszt (2) csokoládé (2) dezodor (1) dezodor teszt (1) dinnye (1) elem (2) elemzés (42) elem teszt (2) energiaital (2) energiaital teszt (2) fagyi (1) fagyi teszt (1) fagylalt (1) február (1) fényképezőgép (1) fesztivál (1) fogyasztói árindex (1) gabonapehely (1) házimozi (1) hazimunka (1) hiperárak (26) hipermarketek (19) hörcsögök (1) húsvét (2) január (3) játék (1) játékszoftver (1) játékszoftver teszt (1) játék teszt (1) joghurt (1) joghurt teszt (1) kávé (1) kávé teszt (2) ketchup (1) ketchup teszt (1) kockasajt (1) kockasajt teszt (1) kóla (1) konzerv (3) kosár (13) leves (2) löncshús (4) macska (1) májkrém (2) melegital (5) melegszendvicskrém (2) mirelit pizza (1) mobil (1) naptej (1) naptej teszt (1) narancslé (1) narancslé teszt (1) öblítő (1) öblítő teszt (1) okos telefon (1) palacsinta (1) papírzsebkendő (1) papírzsebkendő teszt (1) paradicsom (2) paradicsomszósz (2) parizer (1) parizer teszt (1) párizsi (2) párizsi teszt (1) páros index (2) pizza (1) politika (1) rágógumi (2) rágógumi teszt (2) reklám (2) reklámfilm (1) sajt (1) saláta (1) saláta teszt (1) sárgadinnye (1) sör (1) sör teszt (2) spagetti (1) szaloncukor (1) szaloncukor teszt (1) szezonális (13) szilveszter (4) takarítás (1) tea (1) tea teszt (1) tengerimalacok (1) teszt (50) tészta (3) tesztcsapat (46) tesztek (48) túrórudi (1) tv (1) virsli (1) virsli teszt (1) zacskós (1) zacskós leves (1) zsebkendő (1) zsebkendő teszt (1) Címkefelhő

HTML

 
Jogi nyilatkozat |  Írjon nekünk |  Iratkozzon fel hírlevelünkre |  Impresszum
süti beállítások módosítása