Megújult a Hiperárak.hu!

Ha egy bevásárlókocsit úgy pakolunk meg, hogy minden terméken csak pár tíz forintot spórolunk, akkor is ezreket takaríthatunk meg összességében. Persze gyakran vagyunk úgy, hogy „az idő pénz” és inkább ráfizetünk, csak ne kelljen még a tetemes mennyiségű reklámújság lapjain is a legkedvezőbb árakat kutatnunk.

A Hiperárak.hu-t anno azzal a céllal indítottuk el, hogy a lehető legkevesebb idő-ráfordítással megtalálja mindenki a számára legalkalmasabb áruházat, ahol mindent megvásárolhat egy helyen és a legtöbbet spórolhat. Így, az úti cél megválasztása körüli dilemmát a honlapunk felkeresésével könnyen rövidre zárhatja.

Most, a közel egy éve működő honlap kezdőlapja megújult. A frissítéssel még könnyebbé szeretnénk tenni az áruház választást, sőt abban is segíteni kívánunk, hogy a legolcsóbb benzinkutat fellelve egy füst alatt tudhassák le látogatóink a bevásárlást és a tankolást.

Miket tud az új kezdőlap?

600 népszerű termék ára

Hatszáz, különböző termékkörből származó márkatermék árának összehasonlításával egy olyan képet adunk a hazai hipermarketek árairól, mely alapján mindenki könnyen meggyőződhet róla, melyik üzletláncban érdemes vásárolni.



Aktuális benzinárak

Folyamatosan frissülő felméréseinkből megtudhatják felhasználóink, hogy melyik áruház szomszédságában érdemes tankolni. Mivel sokan indulnak a nagybevásárlásra autóval, az országban egyedülálló benzinár keresőnk segítségével megmutatjuk, hogy az útba eső benzinkutak közül melyik a legolcsóbb.

Csak a tesztemen át!

Tudatos vásárlóként legtöbben az ár mellett a minőségre is odafigyelünk, ha két, azonos szükségletet kielégítő termék közül kell választanunk. A Hiperárak Tesztcsapat kipróbálja helyettünk az első nekifutásra hasonlónak tűnő termékeket és rendszeres blogbegyezéseiben megosztja velünk az ár-érték aránypárra vonatkozó tapasztalatait.

Szezonális felmérések

A 600 legnépszerűbb termék ára mellett arra is választ kapnak látogatóink, hogy az év egyes szezonjaiban hol költhetnek a legkevesebbet felkészülve az ünnepekre, vagy épp az új évszakra.





Mennyit költünk Miskolcon?

A borsodiak külön, a megyeszékhely áruházaira fókuszált felmérésből ismerhetik meg a helyi árkörképet.

A megújult funkciók mellett természetesen a legszembetűnőbb változás a honlap ergonómiájában van. Mindent úgy helyeztünk el és alakítottunk ki, hogy Önnek csak egy pillantást kelljen vetnie a Hiperárak.hu-ra és máris lássa, melyik áruházban válik az ideje tényleg megspórolt pénzzé.


Szólj hozzá!

Címkék: árak ár árösszehasonlítás hipermarketek szezonális hiperárak árkörkép

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperarak.blog.hu/api/trackback/id/tr572522230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
   

Hiperárak blog

A Hiperarak.hu hivatalos blog oldala - az Auchan Magyarország Kft. szerkesztésében. A blogon egyrészt a különböző oldalakon megjelenő - árösszehasonlítással foglalkozó - cikkek kivonatai és kommentárjai, másrészt a Hiperarak.hu adatok időszakos elemzései jelennek meg.

Friss topikok

Linkblog

Címkék

ajándék (2) ár (31) árak (32) árcsökkenés (1) árkörkép (39) árnövekedés (1) árösszehasonlítás (46) árpolitika (1) ásványvíz (2) ásványvíz teszt (2) bébiétel (1) bébiétel teszt (1) biotej (4) biotej teszt (4) bor (1) ceruza (1) ceruzaelem (2) ceruzaelem teszt (2) ceruza teszt (1) citromos sör (1) cola (1) csoki (3) csoki mikulás (1) csoki mikulás teszt (1) csoki teszt (2) csokoládé (2) dezodor (1) dezodor teszt (1) dinnye (1) elem (2) elemzés (42) elem teszt (2) energiaital (2) energiaital teszt (2) fagyi (1) fagyi teszt (1) fagylalt (1) február (1) fényképezőgép (1) fesztivál (1) fogyasztói árindex (1) gabonapehely (1) házimozi (1) hazimunka (1) hiperárak (26) hipermarketek (19) hörcsögök (1) húsvét (2) január (3) játék (1) játékszoftver (1) játékszoftver teszt (1) játék teszt (1) joghurt (1) joghurt teszt (1) kávé (1) kávé teszt (2) ketchup (1) ketchup teszt (1) kockasajt (1) kockasajt teszt (1) kóla (1) konzerv (3) kosár (13) leves (2) löncshús (4) macska (1) májkrém (2) melegital (5) melegszendvicskrém (2) mirelit pizza (1) mobil (1) naptej (1) naptej teszt (1) narancslé (1) narancslé teszt (1) öblítő (1) öblítő teszt (1) okos telefon (1) palacsinta (1) papírzsebkendő (1) papírzsebkendő teszt (1) paradicsom (2) paradicsomszósz (2) parizer (1) parizer teszt (1) párizsi (2) párizsi teszt (1) páros index (2) pizza (1) politika (1) rágógumi (2) rágógumi teszt (2) reklám (2) reklámfilm (1) sajt (1) saláta (1) saláta teszt (1) sárgadinnye (1) sör (1) sör teszt (2) spagetti (1) szaloncukor (1) szaloncukor teszt (1) szezonális (13) szilveszter (4) takarítás (1) tea (1) tea teszt (1) tengerimalacok (1) teszt (50) tészta (3) tesztcsapat (46) tesztek (48) túrórudi (1) tv (1) virsli (1) virsli teszt (1) zacskós (1) zacskós leves (1) zsebkendő (1) zsebkendő teszt (1) Címkefelhő

HTML

 
Jogi nyilatkozat |  Írjon nekünk |  Iratkozzon fel hírlevelünkre |  Impresszum
süti beállítások módosítása