Mit kér karácsonyra egy cybergyerek? - Játékszoftver teszt

Előző postunkban segítséget nyújtottunk azoknak a szülőknek, akik Jézuska címzéssel levelet kaptak a gyereküktől, de nem értik a kívánságlista olykor angolosan, de nem ritkán távol-keleti nyelven csengő tételeit. A képzés folytatódik, most még durvább kihívás vár a kurzus résztvevőire, számítógépes-játékok neveit és a mögöttük rejlő számunkra érthetetlen világot fejtjük meg.

Két lehetőség van, ha a gyerek számítógépes játékot kér Karácsonyra. Közölhetjük vele, hogy kocka, kizavarjuk hógolyózni, mire ő beszól, hogy nincs hó két éve, mi meg, hogy akkor ott a sár, dobálózzon azzal, minden rendes gyerek piszkos és csak edződik, ha megkergetik. A másik, hogy veszünk neki programot, viszont akkor nem mindegy, mit. 990Ft-ért maximum egy Márió nevű bajszos vízvezeték-szerelőt láthat a gyerek profilból gombát taposni, a nagyobb izgalomnak ára van. Bár, a magyar megoldja a beszerzést mindenféle illegális forrásokból, a papírzacskós, filces, „játék gyereknek karácsony 1.” feliratú korongok talán nem vetnek jó fényt a Jézuska ízlésének megítélésére.

Tehát, ajánlott az eredeti szoftver, eredeti dobozban. Persze ebből egy hiperben is iszonyat mennyiség van, ezért a Hiperárak Tesztcsapata most ad pár tanácsot arra vonatkozóan, mit érdemes idén ajándékba adni.

FIFA 11
Ettől lesz férfi a még mutáló hangú legényekből! Mindenki tudja, hogy a focit elsősorban nézni kell, csak másodsorban művelni. A játék tökéletes felvezetése a kanapéban elterülős, atlétát a has felső ívéig felhúzós és sörtől büfögős focimeccs-nézésnek. Itt sem mozdul több pár ujjnál, lehet hangosan szitkozódni és mindenféle hozzáértés hiányában is bölcs megjegyzéseket tenni. Pozitívuma, hogy legalább egy aránylag békés játékkal tölti a gyerek napja jelentős részét. Ára: 14.990 Ft

Need For Speed Shift – Special Edition
Miből tudhatjuk, hogy elégedett lesz-e a gyerek, ha autóversenyes programot kap? Ha a monitor előtt és különböző ülő tevékenységek során is a természetestől eltérő módon, felváltva jobbra és balra hajlong, néha hirtelen hátra dől, akkor egyértelmű, hogy volt már dolga autós játékkal. Hogy tovább szálkásítsuk a lurkó hasizmát, nyugodtan beszerezhetjük az NFS legújabb kiadását, garantált fejlődést biztosít! Ára: 6.990 Ft

Mass Effect 2
Szándékomban állt pár sorban summázni a kerettörténetet, de szerintem még annak is sok ez a feladat, aki kitalálta. Képzeljünk el egy szappanoperát, amiben érthetetlenül gazdag, de ennek ellenére munkakerülő brazilok helyett mindenféle robotok, békák és földönkívüliek hosszas beszélgetést követően náluk ötször nagyobb fegyverekkel kaszabolják egymást. Ennek a műfajnak a hivatalos megnevezése a szerepjáték, ilyen felirat alatt keressük, ha ezt a játékot szánjuk gyermekünknek. Ára: 9.990 Ft

Medal of Honor Tier 1 Edition
Bár feltehetően az amerikai öntudat fejlesztésének fényében készült a játék, itthon is elég népszerű lett. Az Afganisztánban zajló háborúba vonja be a játékost, ahol idegenként különösebb ok nélkül halomra kell ölni a hazaiakat. Mint minden rendes amerikai filmben itt is akkor vagy hazafi, ha a biztonság kedvéért te is bevállalsz pár golyót és elmondod, hogy a bajtársaidért tetted. A játék nevelési és fejlődési szükségszerűségét ítélje meg minden szülő maga. Ára: 14.990 Ft

Littlest Pet Shop
A Tamagotchi modern verziója, hogy a kislányok is püfölhessék a klaviatúrát! Míg a kínai, pár pixelből kirajzol (és ezért képzelhető kutyának, macskának, vagy galandféregnek) állatot maximum etethette, itathatta és injekciózhatta a gazdi, ennek a fejlett verziónak köszönhetően már fagyit is készítenek az állatkák és a megasztáron is elindíthatjuk őket. Ami nagy szemű az aranyos, nos, a fejlesztők rákontráztak, a játékban akkora fejük van az állatoknak, hogy a beazonosításnál elakadva, nem fogják követelni a gyerekek a kedvencek hús-vér egyedét. Így a lakás tisztaságát óvó szülők is nyugodt szívvel ajándékozzák a programsorozat valamely részét kislányuknak. Ára: részenként különbözik

Bármit is néztünk ki, járjunk utána, hogy az otthoni számítógép alkalmas-e a program futtatására! Lelombozó, mikor a monitoron az általunk mozgatott figura 1-2 centiméteres lábemelése között a gyerek be tud nyomni egy kakaót. Fogadjuk el, hogy a témában mindig is okosabb lesz a fiatalság, nyugodtan kérjük ki a fiatal eladók véleményét!

 

 

- Vlagyik - 


 


1 komment

Címkék: teszt elemzés tesztek árösszehasonlítás játékszoftver szezonális árkörkép tesztcsapat játékszoftver teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperarak.blog.hu/api/trackback/id/tr972468252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jzs · http://kyokushinblog.blogspot.com 2010.12.01. 14:40:18

de jó, hogy egyiket se kellett még megismernem.... :)))) lehet még van pár évem. (6 és 8 évesek a kis terminátorok otthon).

mi olyen jól elvagyunk a legóval és a playmobillal. meg szoktunk rajzolni is. a neten meg dalokat és zenéket nézünk. pár éve ráakadtunk az icq oldalra, ami akkor még nagyon kis helyes oldal volt. azóta persze pörög nekik az üzlet. de az akkori kedvencünket minden karácsonykor meghallgatjuk:

greetings.icq.com/greetings/cards/66/

az egérrel tudod leállítani vagy elindítani a szarvasokat, akik bekapcsolódnak a zenélésbe... több ilyen móka is van még a gyűjteményben... nézegessétek. akinek kis gyereke van, nagyon jó perceket szerezhet neki és magának is.

www.icq.com/greetings/
   

Hiperárak blog

A Hiperarak.hu hivatalos blog oldala - az Auchan Magyarország Kft. szerkesztésében. A blogon egyrészt a különböző oldalakon megjelenő - árösszehasonlítással foglalkozó - cikkek kivonatai és kommentárjai, másrészt a Hiperarak.hu adatok időszakos elemzései jelennek meg.

Friss topikok

Linkblog

Címkék

ajándék (2) ár (31) árak (32) árcsökkenés (1) árkörkép (39) árnövekedés (1) árösszehasonlítás (46) árpolitika (1) ásványvíz (2) ásványvíz teszt (2) bébiétel (1) bébiétel teszt (1) biotej (4) biotej teszt (4) bor (1) ceruza (1) ceruzaelem (2) ceruzaelem teszt (2) ceruza teszt (1) citromos sör (1) cola (1) csoki (3) csoki mikulás (1) csoki mikulás teszt (1) csoki teszt (2) csokoládé (2) dezodor (1) dezodor teszt (1) dinnye (1) elem (2) elemzés (42) elem teszt (2) energiaital (2) energiaital teszt (2) fagyi (1) fagyi teszt (1) fagylalt (1) február (1) fényképezőgép (1) fesztivál (1) fogyasztói árindex (1) gabonapehely (1) házimozi (1) hazimunka (1) hiperárak (26) hipermarketek (19) hörcsögök (1) húsvét (2) január (3) játék (1) játékszoftver (1) játékszoftver teszt (1) játék teszt (1) joghurt (1) joghurt teszt (1) kávé (1) kávé teszt (2) ketchup (1) ketchup teszt (1) kockasajt (1) kockasajt teszt (1) kóla (1) konzerv (3) kosár (13) leves (2) löncshús (4) macska (1) májkrém (2) melegital (5) melegszendvicskrém (2) mirelit pizza (1) mobil (1) naptej (1) naptej teszt (1) narancslé (1) narancslé teszt (1) öblítő (1) öblítő teszt (1) okos telefon (1) palacsinta (1) papírzsebkendő (1) papírzsebkendő teszt (1) paradicsom (2) paradicsomszósz (2) parizer (1) parizer teszt (1) párizsi (2) párizsi teszt (1) páros index (2) pizza (1) politika (1) rágógumi (2) rágógumi teszt (2) reklám (2) reklámfilm (1) sajt (1) saláta (1) saláta teszt (1) sárgadinnye (1) sör (1) sör teszt (2) spagetti (1) szaloncukor (1) szaloncukor teszt (1) szezonális (13) szilveszter (4) takarítás (1) tea (1) tea teszt (1) tengerimalacok (1) teszt (50) tészta (3) tesztcsapat (46) tesztek (48) túrórudi (1) tv (1) virsli (1) virsli teszt (1) zacskós (1) zacskós leves (1) zsebkendő (1) zsebkendő teszt (1) Címkefelhő

HTML

 
Jogi nyilatkozat |  Írjon nekünk |  Iratkozzon fel hírlevelünkre |  Impresszum
süti beállítások módosítása