Heki és a ceruzaelem - Elem teszt

A címből és a képből is egyszerű kikövetkeztetni, hogy a Hiperárak Tesztcsapattal ezúttal nem kóstoltunk. A legjobb elemet kerestük és utána szerettünk volna járni, hogy ha egy rózsaszín nyuszi gerincét ceruzaelemre cseréljük, valóban Forrest Gumpot kapunk-e.

Nálunk mindenhol csak Duracellt, Energizert és Vartát lehet kapni, persze ha nem számolunk azokkal a gyorsan merülő egyedekkel, amiktől úgy szenved a diskman-ünk, hogy a legzúzósabb black-metal számok vége is „kertem végén nyílt a tubarózsa” stílusba torkollik. A három márkás elemből sikerült egy-egy csomaggal vennünk, az említett rózsaszín nyusziból sajnos egy darabot sem.

Nyuszi helyett csaholó, ugrálós kutyát ajánlott a játékboltos. Aranyos, meg plüss, egy 0-2 éves gyerek események iránti igényét kb. két percig ki is elégíti. Az igazi kutyához sok köze nincs, a bukfences mutatványa előtt például úgy felszívja magát, hogy ismerkedésünkkor a kattogás, füst és egyre vékonyodó hang következtében reflexből a játékbolt pultja mögé vetettem magam. A detonáció elmaradt, egy értékelhető szaltót eredményezett a földrengéssel zárult félelmetes előkészület. Öveges prof után szabadon Heki lett a kutya neve.



A teszthez tehát minden megvolt. A terepet előkészítettük, Heki gyomrába elemet tuszkoltuk, bekapcsoltuk szegény ebet, majd stopperrel a kezünkben vártuk az eredményt.

1. perc – Érdekesnek azért nem nevezhető a folyamat, de pár hümmögést megérdemel
2. perc – Dögunalom
9. perc – A csapat tagjai fogadásokat kötnek, hogy Heki mikor áll le
10.perc – A gyorsabb pénzszerzés érdekében már arra is lehet fogadni, hogy Heki melyik bukfenc után taknyol egyet
15.perc – Kávészünet
28. perc – Lehet, hogy sose lesz vége???
29. perc 10. másodper – Öten elfordulunk, a hatodik tagban humánus érzelmek törnek fel
29. perc 16. másodperc – Heki nem elhallgat?!

Hasonlóan jártunk el másik két elem tesztje során is, annyi különbséggel, hogy kicsit hosszabb volt a kávészünet, a fogadások pedig elterelődtek a NBA keleti csoportjának meccsei felé. Viszont eredményes volt a kísérlet, íme a summázat:



És ami ma már semmilyen elemes cikk végéről sem maradhat el: tessék újratölthető formát venni! Nem sokkal drágább, a töltők ára is kijön 1-2 alkáli elem árából, viszont rengetegszer újra használhatóak és nem szennyezzük az elhasznált hagyományos elemekkel a környezetünket!

Érdemes utánanézni!

 

 

- Vlagyik -


2 komment

Címkék: teszt elemzés elem tesztek árösszehasonlítás hiperárak árkörkép tesztcsapat ceruzaelem elem teszt ceruzaelem teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperarak.blog.hu/api/trackback/id/tr582400902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jzs · http://kyokushinblog.blogspot.com 2010.10.27. 11:35:09

A Varta a fényképezőmben sokáig bírta! Nem számoltam utána, de az ár / érték aránya lehet jobb, mint a drágábbaké. Annyi volt vele, hogy a végefelé mindig jelezte a gép a lemerülést, de másnap újra lehetettt vele fényképezni legalább 10 percen át. Ez így ment egy hétig....nehezen adja meg magát, olyan küzdő típus.

A tartósokkal meg úgy jártam tavaly, hogy hallgatva a környezetvédelmi stratégiára, belefektettem egy halom pénzt elembe és két töltőbe. Aztán olyan elemeket vettem, ami töltés után 3-4 órával már lemerült a fényképezőmben. (Nagyon dűhítő ám!) Az egyik töltő meg 2 hónap után elromlott. Nincs hát jó véleményem róla..... Energizer volt az átkozott.

voltacell 2011.03.04. 16:10:08

Tisztelt Tesztelők!

Roppant félrevezető ez a teszt.
Magyarországon jelen pillanatban az emberek 75% százaléka nincs tisztában a szén-cink, azaz savas bázisú, illetve az alkáli lúgos bázisú elemek közti, több szakadéknyi különbséggel, legtöbb embernek minden elem egyforma, csak az árképzést nem érti legfeljebb.
Ez a cikk nagyon rosszt fényt vet a VARTA márkára, holott a tesztelők hibáztak, mikor egy nem azonos technológiát próbáltak összehasonlítani és ezáltal félrevezető információkat továbbítanak a fogyasztók felé.
Javaslom hiányos ismeretük ezen részét az alábbi honalapon szíveskedjenek pótolni, illetve a korrekt tesztelést azonos kategóriák esetében elvégezni.
www.voltacell.eu//leclanche_elem
   

Hiperárak blog

A Hiperarak.hu hivatalos blog oldala - az Auchan Magyarország Kft. szerkesztésében. A blogon egyrészt a különböző oldalakon megjelenő - árösszehasonlítással foglalkozó - cikkek kivonatai és kommentárjai, másrészt a Hiperarak.hu adatok időszakos elemzései jelennek meg.

Friss topikok

Linkblog

Címkék

ajándék (2) ár (31) árak (32) árcsökkenés (1) árkörkép (39) árnövekedés (1) árösszehasonlítás (46) árpolitika (1) ásványvíz (2) ásványvíz teszt (2) bébiétel (1) bébiétel teszt (1) biotej (4) biotej teszt (4) bor (1) ceruza (1) ceruzaelem (2) ceruzaelem teszt (2) ceruza teszt (1) citromos sör (1) cola (1) csoki (3) csoki mikulás (1) csoki mikulás teszt (1) csoki teszt (2) csokoládé (2) dezodor (1) dezodor teszt (1) dinnye (1) elem (2) elemzés (42) elem teszt (2) energiaital (2) energiaital teszt (2) fagyi (1) fagyi teszt (1) fagylalt (1) február (1) fényképezőgép (1) fesztivál (1) fogyasztói árindex (1) gabonapehely (1) házimozi (1) hazimunka (1) hiperárak (26) hipermarketek (19) hörcsögök (1) húsvét (2) január (3) játék (1) játékszoftver (1) játékszoftver teszt (1) játék teszt (1) joghurt (1) joghurt teszt (1) kávé (1) kávé teszt (2) ketchup (1) ketchup teszt (1) kockasajt (1) kockasajt teszt (1) kóla (1) konzerv (3) kosár (13) leves (2) löncshús (4) macska (1) májkrém (2) melegital (5) melegszendvicskrém (2) mirelit pizza (1) mobil (1) naptej (1) naptej teszt (1) narancslé (1) narancslé teszt (1) öblítő (1) öblítő teszt (1) okos telefon (1) palacsinta (1) papírzsebkendő (1) papírzsebkendő teszt (1) paradicsom (2) paradicsomszósz (2) parizer (1) parizer teszt (1) párizsi (2) párizsi teszt (1) páros index (2) pizza (1) politika (1) rágógumi (2) rágógumi teszt (2) reklám (2) reklámfilm (1) sajt (1) saláta (1) saláta teszt (1) sárgadinnye (1) sör (1) sör teszt (2) spagetti (1) szaloncukor (1) szaloncukor teszt (1) szezonális (13) szilveszter (4) takarítás (1) tea (1) tea teszt (1) tengerimalacok (1) teszt (50) tészta (3) tesztcsapat (46) tesztek (48) túrórudi (1) tv (1) virsli (1) virsli teszt (1) zacskós (1) zacskós leves (1) zsebkendő (1) zsebkendő teszt (1) Címkefelhő

HTML

 
Jogi nyilatkozat |  Írjon nekünk |  Iratkozzon fel hírlevelünkre |  Impresszum
süti beállítások módosítása