Babot és golyót Karácsonyra! - Ajándék teszt

Unokaöcsém minden karácsonyra szuperhőst kér. Veszek is neki és távozáskor közlöm az eladóval, hogy a viszontlátást én komolyan gondolom. Próbálhatok minden támadási felületet felszámolni, vásárlás előtt megnézem, melyik hős röpködött a mozivásznon az elmúlt hónapokban, melyik lett rajzfilmesítve, de így is minimálisak az esélyeim. Nem a főhős kell, hanem a rossz, a rosszak közül is a főrossz, de ha lehet, akkor már az átalakulása után, amikor már sötétkék a bőre, de azért még legyen meg az átalakulás előtti fegyvere is és ha a járgányával együtt veszem, akkor van esélye, hogy legyőzze a szomszéd gyerek pozitív főhősét. Érthető? Nekem nem. Sebaj, majd becseréljük.

Én kértem, vagy sem, Ki nevet a végén-t kaptam, a szomszéd gyerek is, meg annak a másik szomszédja is. Csakúgy, mint nálam, a játék izgalmi faktorához mérten náluk sem kopott a tábla, ezért becsomagolható és odaajándékozható volt még jövőre is. Most már nincs ilyen egyszerű dolguk a szülőknek, a megfelelő ajándék beszerzéséhez elengedhetetlen az angol és japán nyelvek társalgási szintű ismerete, napra készen ismerni kell a tini-musicalek sztárjait.

Nos, a Hiperárak Tesztcsapattal úgy döntöttünk, hogy adunk egy kis segítséget, elhalasztjuk az eheti ingyen kaját és kóstolás helyett utánajárunk, milyen ajándéknak örül ma egy gyerek.

Fura, de például a Mighty Beanz-ért az általános iskolás srácok majd meg őrülnek. Durván 1300 Ft-ért 6  kapszula alakú „babot” kapunk. A mechanikai csoda nem más, mint egy műanyag kinder-tojás formába gyömöszölt, szabadon guruló vasgolyó. Kibontottuk, megráztuk, majd egy perc néma csend. Nos igen, ez a játék ennyit tud. De ha másnak is van, a mi gyerekünk létfenntartásához is nélkülözhetetlen lesz.


Hasonló korosztályt és nemet mozgat meg a Bakugan rajzfilm kapcsán kiadott játék-szett. Bár nem mélyedtem bele a történetbe, a látott ízelítő alapján ez is olyan manga-mese, amelyikben áll egymással szemben két főszereplő és 10-20 epizódon keresztül rezzenéstelen arccal azt ecsetelik, hogy a másik mennyire megbánja majd, ha egyszer elkezdenek kakaskodni. Az animált szappanopera több szereplőjéhez is hozzájuthatunk a játékosztályokon, itt a változatosság kedvéért bab helyett golyókat is kapunk. Egy öt darabos szett ára 6000 Ft.


Ha lányunk van, akkor sem kell túlpörgetni a fantáziánkat. A High School Musical Troy-ának Karácsonykor is vagány a szemöldöke, Hannah Montanának ilyenkor is vakít a kétembernyi fogsora. Az arcképükkel minden eladható és minden kelendő is, a puzzle-től kezdve a játékmikrón át, egészen a már említett Ki nevet a végén társasjátékig. Mindegy, mekkora költségvetésből gazdálkodunk, biztos találunk valami divatos ajándékot.

A tapasztalt szülőknek felesleges mondanom, inkább azokhoz szólok most, akiknek most kezd beszélni a gyerek: a blokkot mindenképp tegyék el, lesz még egy útjuk a játékboltba!

 

 

- Vlagyik - 


 


Szólj hozzá!

Címkék: teszt játék ajándék elemzés tesztek játék teszt árösszehasonlítás szezonális hiperárak árkörkép tesztcsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperarak.blog.hu/api/trackback/id/tr492452808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
   

Hiperárak blog

A Hiperarak.hu hivatalos blog oldala - az Auchan Magyarország Kft. szerkesztésében. A blogon egyrészt a különböző oldalakon megjelenő - árösszehasonlítással foglalkozó - cikkek kivonatai és kommentárjai, másrészt a Hiperarak.hu adatok időszakos elemzései jelennek meg.

Friss topikok

Linkblog

Címkék

ajándék (2) ár (31) árak (32) árcsökkenés (1) árkörkép (39) árnövekedés (1) árösszehasonlítás (46) árpolitika (1) ásványvíz (2) ásványvíz teszt (2) bébiétel (1) bébiétel teszt (1) biotej (4) biotej teszt (4) bor (1) ceruza (1) ceruzaelem (2) ceruzaelem teszt (2) ceruza teszt (1) citromos sör (1) cola (1) csoki (3) csoki mikulás (1) csoki mikulás teszt (1) csoki teszt (2) csokoládé (2) dezodor (1) dezodor teszt (1) dinnye (1) elem (2) elemzés (42) elem teszt (2) energiaital (2) energiaital teszt (2) fagyi (1) fagyi teszt (1) fagylalt (1) február (1) fényképezőgép (1) fesztivál (1) fogyasztói árindex (1) gabonapehely (1) házimozi (1) hazimunka (1) hiperárak (26) hipermarketek (19) hörcsögök (1) húsvét (2) január (3) játék (1) játékszoftver (1) játékszoftver teszt (1) játék teszt (1) joghurt (1) joghurt teszt (1) kávé (1) kávé teszt (2) ketchup (1) ketchup teszt (1) kockasajt (1) kockasajt teszt (1) kóla (1) konzerv (3) kosár (13) leves (2) löncshús (4) macska (1) májkrém (2) melegital (5) melegszendvicskrém (2) mirelit pizza (1) mobil (1) naptej (1) naptej teszt (1) narancslé (1) narancslé teszt (1) öblítő (1) öblítő teszt (1) okos telefon (1) palacsinta (1) papírzsebkendő (1) papírzsebkendő teszt (1) paradicsom (2) paradicsomszósz (2) parizer (1) parizer teszt (1) párizsi (2) párizsi teszt (1) páros index (2) pizza (1) politika (1) rágógumi (2) rágógumi teszt (2) reklám (2) reklámfilm (1) sajt (1) saláta (1) saláta teszt (1) sárgadinnye (1) sör (1) sör teszt (2) spagetti (1) szaloncukor (1) szaloncukor teszt (1) szezonális (13) szilveszter (4) takarítás (1) tea (1) tea teszt (1) tengerimalacok (1) teszt (50) tészta (3) tesztcsapat (46) tesztek (48) túrórudi (1) tv (1) virsli (1) virsli teszt (1) zacskós (1) zacskós leves (1) zsebkendő (1) zsebkendő teszt (1) Címkefelhő

HTML

 
Jogi nyilatkozat |  Írjon nekünk |  Iratkozzon fel hírlevelünkre |  Impresszum
süti beállítások módosítása