Narancskúra - Narancslé teszt

Kissé szkeptikus vagyok a szennylapos fogyókúra módszerekkel kapcsolatban. Engem nememtől fogva nem érintenek, de szórakozásképp bele-bele hallgatok nőtársaim csacsogásába, mikor ezekről van szó. Kicsit olyan, mint az ezoterikus tévéműsorok. Nem hiszek a „dupla pénz és egészség energia mix” képernyőn legyezéssel történő átadásában, mégis órákig elnézegetem Boszorkány Gizit, ahogy 300Ft + ÁFA/hívás áron versenyfutó dollármilliomost varázsol mindenkiből.

Szóval akkor jöttem rá, hogy a fogyókúra téma lehet érdekes is, mikor a reggeli busztársaság arról vitatkozott, hogy a „mindenből mindent ehetsz” vagy a „mócsingos csülökkúra” a hatásos fogyási taktika. Azóta minden héten van egy legjobb módszer és mivel az előző heti már nem állhat a toplista élén, azért az előbbit abba kell hagyni és ki kell próbálni az újat. A hatásfokukkal kapcsolatban persze elgondolkodtató a tény, hogy fél év elteltével még mindig elég kényelmetlen és szűkös a reggeli buszjárat…

Januárban olcsó a narancs, most úgy hallottam a narancslé kúra van divatban. Bár a facsarással valóban lehet zsírt égetni, azt higiéniai okokból mégsem ajánlják, inkább azt, hogy vegyünk 100%-os narancslevet és igyuk azt egész álló nap. Kicsit nehezen tudnám megoldani, hogy a Hiperárak Tesztcsapatot az ajánlott két hónapon át csakis narancslével itatom, ezért most nem a súlyvesztési hatására, sokkal inkább a beszerezhető nedűk fogyaszthatóságára mentünk rá.

Ahogy az már a nagy könyvben is meg van írva, irány a hiper, ott megvenni a lehető legtöbb márkás narancslevet, a pénztár előtt bosszankodni, blokkot látva szitkozódni, csapatot összehívni, kóstolni és pontozni. Mégpedig 1-5 pontokkal (a magasabb pont a jobb). A leírt folyamat eredménye pedig:
 

 


Cappy Narancslé
Aki egész életében vegyszerből készült üdítőt gyártott – nevezetesen a Coca-Cola-, még jó, hogy nem lesz hirtelen a legnagyobb bio-gyümölcslé császár. Kezdésnek nem rossz a Cappy, de van még mit fejlődni.



Sió Prémium Narancslé
Karibá szerint poloska, szerintem meg szappan ízű. Ebből nem nehéz kikövetkeztetni, kinek mivel telt a gyerekkora. Karibá rovarokat majszolt, én meg rosszkor, rossz helyeken túl sokat káromkodtam…


Hohes C Narancs
Örülök ezeknek a termékeknek. Megoldással szolgálnak arra a problémára, hogy a postok folyton kritikusak és tele vannak negatív megjegyzésekkel. A Hohes C-ről bőven lehet jót is írni, zamatos, tele van rosttal, bár egy kicsit édes. Na, csak nem megy még hiba nélkül a fényezés.


Hey-Ho Narancslé
A forralt borhoz a jó vörös bort sajnálja az ember, rosszat meg kockázatos bele tenni. Így van ez a „Sex on the beach”-el is, nyilván ott vodka és gyümölcslé viszonylatában. A Hey-Ho-nak hála azonban van olyan narancslé, amibe nem kár a vodka, magában viszont nem egy élmény.

Happy Day Narancslé
A középkategória megtestesítője nem szolgált túl nagy izgalmakkal. Megkülönböztethetőségét annyiban láttuk, hogy volt egy kissé érdekes (ami nem egyenlő a rosszal) utóíze. Mintha a dél-amerikai narancs-sűrítmény gyárban egy felbosszantott szakszervezetis bedobált volna egy-két szál répát a présgépbe, de semmi komolyabb.

Visszakanyarodva a fogyókúrához, mindegy, mit iszunk, lényeg, hogy fogyasszunk belőle sokat. Nálunk a Hohes C és a Happy Day doboza ürült ki a leggyorsabban, ezek csúsztak a legjobban. Ha valaki úgy dönt, hogy most már tényleg leadja a felesleget, bármely italból bespájzolhat, de ha rám hallgat, maximum egy hétre valót, utána úgyis más lesz a „leghatásosabb módszer”.

Kapcsolódó receptek:
Párolt lilakáposzta
Narancsos répaleves
Narancsos kacsamell
Avokádósaláta kecskesajttal
 

Hol olcsóbb a narancslé?

 

- Vlagyik - 


 


1 komment

Címkék: teszt árak elemzés ár tesztek narancslé árösszehasonlítás árkörkép tesztcsapat narancslé teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://hiperarak.blog.hu/api/trackback/id/tr822615735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jzs · http://kyokushinblog.blogspot.com 2011.01.27. 09:35:02

A Vod-juice-ka! :) Nagy mixer igazság, amit írtál. Még az olyan egyszerű long drinkek esetében sem mindegy a minőség, mint a screw driver. Ha a legjobb vodkát kevered a legrosszabb narancslébe, akkor is borzasztó, meg ha fordított a helyzet akkor is. A "votkanarancs" azért lett csavarhúzó, mert alkoholista technikusok kezdték el inni amerikában és a legális narancslébe illegálisan beleöntött vodkát (nincs szaga, nincs lebukás) valamivel meg kellett keverni. Az meg mindig kéznél volt. Dárga James Bond a pisztolyával nem kavarhatott, mert mint tudjuk a vodka martini, keverve sosem jó....

Saját tapasztalat: ha Tequila Sunrise gyártásba fogtok, akkor ne kezdjetek hasonlítgatni, hogy mennyibe volt a tequila és ehhez akkor melyik narancslé illik. A legjobbat vegyétek, ami az üzletben van. A tequila a vodkával ellentétben nem feljavítja a narancslevet, hanem új ízt képes létrehozni. Ez pedig egy mellékízes szutyokból csak rosszul fog összejönni. Ebben az esetben a jó narancslé "felhúzza" a gyengébb tequilát ízhatásban. (A rossz vodka meg vegyszeres ízt ad a legjobb narancslének is).

Ha nyáron finomat akartok inni, öntsetek a hideg narancsléhez vörösbort. Lényegében sangría alap. Csak azért nem terjed, mert a sangría mitosz annyira erős, hogy mindenki titkos összetevőkről és alapanyagról beszél. Ezért nem jut eszébe a két legerősebb alkotót összeönteni. Pedig a jó minőségű - akár gyümölcshúsos - hideg narancslé (2/3) és egy nem túl testes (fél)száraz vörös bor (1/3) nagyon finom együtt.
   

Hiperárak blog

A Hiperarak.hu hivatalos blog oldala - az Auchan Magyarország Kft. szerkesztésében. A blogon egyrészt a különböző oldalakon megjelenő - árösszehasonlítással foglalkozó - cikkek kivonatai és kommentárjai, másrészt a Hiperarak.hu adatok időszakos elemzései jelennek meg.

Friss topikok

Linkblog

Címkék

ajándék (2) ár (31) árak (32) árcsökkenés (1) árkörkép (39) árnövekedés (1) árösszehasonlítás (46) árpolitika (1) ásványvíz (2) ásványvíz teszt (2) bébiétel (1) bébiétel teszt (1) biotej (4) biotej teszt (4) bor (1) ceruza (1) ceruzaelem (2) ceruzaelem teszt (2) ceruza teszt (1) citromos sör (1) cola (1) csoki (3) csoki mikulás (1) csoki mikulás teszt (1) csoki teszt (2) csokoládé (2) dezodor (1) dezodor teszt (1) dinnye (1) elem (2) elemzés (42) elem teszt (2) energiaital (2) energiaital teszt (2) fagyi (1) fagyi teszt (1) fagylalt (1) február (1) fényképezőgép (1) fesztivál (1) fogyasztói árindex (1) gabonapehely (1) házimozi (1) hazimunka (1) hiperárak (26) hipermarketek (19) hörcsögök (1) húsvét (2) január (3) játék (1) játékszoftver (1) játékszoftver teszt (1) játék teszt (1) joghurt (1) joghurt teszt (1) kávé (1) kávé teszt (2) ketchup (1) ketchup teszt (1) kockasajt (1) kockasajt teszt (1) kóla (1) konzerv (3) kosár (13) leves (2) löncshús (4) macska (1) májkrém (2) melegital (5) melegszendvicskrém (2) mirelit pizza (1) mobil (1) naptej (1) naptej teszt (1) narancslé (1) narancslé teszt (1) öblítő (1) öblítő teszt (1) okos telefon (1) palacsinta (1) papírzsebkendő (1) papírzsebkendő teszt (1) paradicsom (2) paradicsomszósz (2) parizer (1) parizer teszt (1) párizsi (2) párizsi teszt (1) páros index (2) pizza (1) politika (1) rágógumi (2) rágógumi teszt (2) reklám (2) reklámfilm (1) sajt (1) saláta (1) saláta teszt (1) sárgadinnye (1) sör (1) sör teszt (2) spagetti (1) szaloncukor (1) szaloncukor teszt (1) szezonális (13) szilveszter (4) takarítás (1) tea (1) tea teszt (1) tengerimalacok (1) teszt (50) tészta (3) tesztcsapat (46) tesztek (48) túrórudi (1) tv (1) virsli (1) virsli teszt (1) zacskós (1) zacskós leves (1) zsebkendő (1) zsebkendő teszt (1) Címkefelhő

HTML

 
Jogi nyilatkozat |  Írjon nekünk |  Iratkozzon fel hírlevelünkre |  Impresszum
süti beállítások módosítása